Køkken og kantine

I køkkenet og kantinen tilbereder vi dagligt frokost til alle medarbejdere og personale i huset.
Køkkengruppen planlægger ugens menu, så den er sund og varieret.
Køkkenet sørger også for forplejning til møder og arrangementer både for værkstedet og eksterne kunder. Det kan være alt fra bagning af kager, anretning af frugt til at lave sandwich.
Køkkenholdet varetager derudover de mange forskellige opgaver der er forbundet med, at drive en kantine f.eks. rengøring, opfyldning af varer, kundebetjening.

 Her får du blandt andet mulighed for oplæring i;

– madlavning og håndtering af fødevarer.
– bagning
– indkøb
– anvendelse af køkkenredskaber og maskiner.
– brygning af kaffe og te
– hygiejne, rengøring og opvask personlig og produktionsmæssig hygiejne.
– sund og varieret kost.
– Betjening af kunder og håndtering af betaling

Tlf.: 39 64 29 33
Mobil: 29 13 42 48
Mail: ghv@ghv.dk